Alla inlägg den 11 september 2016

Av Ingela Nilsson - 11 september 2016 18:57

Så var Elmia över för denna gången och en trött men glad familj åker hemåt. Dagarna på mässan lever man som i en liten glädjebubbla, nu väntar en grå vardagen. Då känns det gott att veta att om ett år är vi där igen och dess förinnan har vi ett spännande år framför oss. Nu blir det en lite lugnare höst och vintersäsong med vår älskade Snobben innan han flyttar till sin nya familj till våren och vår nya vagn ser dagens ljus i Dorotea. Undrar vad den kommer att få för namn?

Hej å hå campa på!

Av Ingela Nilsson - 11 september 2016 13:42

Igår gjorde Sophie som sagt sin första intervju på egen hand. Hon och kompisen Molly var helt enkelt lysande! Lyckades inte få med hela texten på bild så gå gärna in på Elmias sida och kolla!

Av Ingela Nilsson - 11 september 2016 00:28

Jösses vilka dagar vi har här på Elmia! Det är både planerade och oplanerade möten, några rundor Caramba, lite shopping och viktigast av allt; träffa alla underbara människor!
I dag har fb gruppen haft sin årliga träff i Polarmontern för att ta årets gruppfoto. Roligt att se att det är många som återkommer varje år.
Sophie har intervjuats av Elmia, hennes första uppdrag på egen hand, som hon klarade strålande med bra svar och charmiga foton. Stolt mamma och pappa!
Vi blev också intervjuade och fotograferade av Elmia som gjorde ett " hemma hos" reportage hos oss i Snobben. Jätteroligt att samarbeta och bolla idéer om kommande mässor med dem. Förra året föreslog vi att man kunde ordna bio för barnen och den idén gjorde Elmia verklighet av i år, tydligen succé hos barnen.
På kvällen besökte vi våra Polare Mia och Tommy som är nyblivna Polarägare. Till barnens förtjusning avslutades kvällen på Rosenlunds äventyrsbad.
I kväll går vi till sängs fyllda av värme och glädje efter ännu en härlig dag på Elmia. I morgon är det dags att åka hemåt igen, men först några timmar på mässan.

Hej å hå, campa på!

Välkommen in i Polars vackra värld!

Det är en bit mellan Enköping och Kristianstad.......... Och ännu längre till Dorotea...... Familjen har ett häftigt år framför sig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards