Alla inlägg den 9 september 2016

Av Ingela Nilsson - 9 september 2016 08:45

Det har blivit lite dåligt med rapporterna från Elmia. I onsdags hade vi fullt upp med att komma i ordning och få kylskåpet att fungera. Tack vare en tålamodig och händig Martin så var kylen på plats och igång vid midnatt, trötta men glada kunde vi krypa ner i sängen.

På torsdags morgonen vaknar vi trots allt ganska tidigt och kan konstatera att både kyl och frys fungerar som vi hoppats, enorm lättnad!
Efter frukosten var det äntligen dags att gå till mässhallarna. Inte för att vi kom så långa sträckor i taget, det är många man vill hälsa på och byta några ord med, så roligt att träffa alla här!
Men vi kom fram till Polarmontern, gick in genom isberget och möts av en stålande glad Polar VD och den alltid lika entusiastiska " Polar Jimmy". Efter en liten sväng i montern med många trevliga människor så satte vi oss ner för en pratstund med den engagerade VD'n. Vi pratade såklart om Polar, Polarfamiljens blogg och vårt samarbete nu och i framtiden. Många idéer och tankar utvecklades, en väldigt rolig person att bolla idéer med. Den resterande delen av dagen tillbringades mestadels i montern, med en stunds avstickare till Svenska tälts monter där Sophie lyckades vinna lite rengöringsprodukter i en slogantävling.
På kvällen firade vi vår bröllopsdag med en trerätters middag i husvagnen tillsammans med några nyblivna Polarägare som är ute på en av sina första resor med sin pärla och stormtrivs. Det blev mycket husvagnsprat till långt in på natten. Dags att krypa i säng med många tankar och intryck snurrande i huvudet. Så mycket hjärta och glad gemenskap vi omgivits av hela dagen här på Elmia!

Det är så spännande att leka kylskåpsreparatör på Elmia!

Äntligen! Ett fungerande kylskåp!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards