Alla inlägg den 26 juni 2016

Av Ingela Nilsson - 26 juni 2016 16:11

I dag har vi pysslat kort och det slutade med att jag och flickorna fik städa hela förtältet ???men nu är det klart. Mhv??? sophie?

Men nu har de åkt hem???

Av Ingela Nilsson - 26 juni 2016 09:18

Bara en vecka kvar sedan är det semester! Tre veckors ledighet med många äventyr blir det. Först några dagar här hemma för att förbereda allt, tvätta, städa, packa..... Mindre roligt men en förutsättning för att allt ska bli bra. Första målet på vår resa är Uddevalla, där blir det Carambatävling, innan vi drar till NCT i Norge. Allt är dyrt i Norge, säger folk, så det blir till att planera meny för hela veckan, laga och frysa in så mycket vi kan få plats med. Efter Norge tar vi en lugn vecka i Småland. Sedan är det jobb igen i några veckor innan årets höjdpunkt, Elmia!!! Vi ses väl där, antingen i Polarmontern eller vid Carambaplanen hittar du oss.

Har du sett att vi nu har en sida på Facebook? Sök på Polarfamiljen! Har sett att många hittat dit redan, jätteroligt! Ännu roligare är det när vi träffar folk ute som kommenterar vad vi skriver och kommer med tips på resmål eller saker att skriva om.
Två av våra följare besökte vi igår på Ystads camping. Vi fick en trevlig pratstund och ett dopp i havet innan vi styrde bilen hemåt längs kusten för en liten avstickare mot Simrishamn. Skåne är så vackert! Ändå så tar vi sällan med husvagnen åt det hållet, det får vi ändra på. När vi sitter där i bilen och ser alla fina byar så tänker jag just på det, att vi skulle haft husvagnen med oss. Precis när jag tänkt tanken så säger Martin exakt samma sak! Det är bara synd att helgerna är så få och vi har så mycket att göra! De där fönsterna till exempel......

Hej å hå campa på!

"Målet är ju ingenting, vägen är allt!" som Robban Broberg sjöng.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards