Alla inlägg den 6 september 2015

Av Ingela Nilsson - 6 september 2015 21:41

Denna helgen har hela familjen förberett sig för årets stora campinghändelse Elmia. En större tv med DVD var tydligen av nöden tvunget, enligt två tredjedelar av familjen och visst kan det vara bra med komradio så att vi alltid kan komma i kontakt med varandra? Den sista tredjedelen tyckte att matinköp och tvätt av kläder var en bra typ av förberedelse. ( Ni får själva roa er med att räkna ut vilken person i familjen som tyckte vad)
TV:n kopplades in och provades, komradion också, på något vis blev mat och tvätt avklarad också.
Just det! Fylla på gasol och göra något åt den läckande kranen i husvagnsköket!
Ett besök hos gasolkungen är alltid lika roligt, vi är där rätt ofta tydligen, för vi blir alltid igenkända; - Hej kommer ni, hur går det med tävlingarna? Blir det någon älgjakt i år? Ni ska väl upp till Elmia snart? En liten pratstund senare kör vi vidare till husvagnsreserven för att hitta en ny kran till köket. Alltid ett engagerat och trevligt mottagande här också, så här handlar vi oftast de tillbehör vi behöver. Har de inte grejorna hemma så fixar de det snabbt. Som i dag; en kran.... Då är det bråttom för ni ska väl till Elmia? Vi fixar det! Suverän service! Får nog köra dit med en kaka någon dag, de har varit till stor hjälp många gånger.

Så nu förbereder vi oss för några roliga dagar på Elmia. I år har vi fått en plats i utställarområdet eftersom Martin ska köra Carambauppvisningar. Själv ska jag passa de tre Polarungarna och försöka ta det lite lugnt eftersom jag har en efterhängsen förkylning som tar mycket av orken men det får gå ändå.
Jag får väl säga som många sagt till oss de senaste veckorna; VI SES VÄL PÅ ELMIA?!

Polarungarna, de bästa som finns?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards